Среда, 9 июля, 2025
Новости Запорожья
  • Главная
  • ЗАПОРОЖЬЕ
  • Область
    • Новости Бердянска
    • Новости Мелитополя
    • Новости Энергодара
    • Новости Пологи
  • Политика
  • Экономика
  • Криминал
  • Спорт
    • Биатлон
    • Киберспорт
    • Новости бокса
    • Новости футбола
    • Тенис
    • Формула 1
    • Шахмати
  • КУЛЬТУРА
    • Поздравления
      • Календарные праздники
      • Поздравления с Днем рождения
      • Поздравления с годовщиной свадьбы
      • Поздравления на свадьбу
      • Поздравления с юбилеем
      • Церковные праздники
    • Обрядовые песни
    • Тости
  • Карта Запорожья
  • Погода
  • Главная
  • ЗАПОРОЖЬЕ
  • Область
    • Новости Бердянска
    • Новости Мелитополя
    • Новости Энергодара
    • Новости Пологи
  • Политика
  • Экономика
  • Криминал
  • Спорт
    • Биатлон
    • Киберспорт
    • Новости бокса
    • Новости футбола
    • Тенис
    • Формула 1
    • Шахмати
  • КУЛЬТУРА
    • Поздравления
      • Календарные праздники
      • Поздравления с Днем рождения
      • Поздравления с годовщиной свадьбы
      • Поздравления на свадьбу
      • Поздравления с юбилеем
      • Церковные праздники
    • Обрядовые песни
    • Тости
  • Карта Запорожья
  • Погода
Нет результатов
Показать все
Новости Запорожья

Виробник українського прошуто забрендував свою продукцію — Економіка

в рубрике Экономика

Виробник українського прошуто забрендував свою продукцію

Прошуто, виробництво якого кілька років тому започаткували в Черкаській і Київській областях, отримало бренд Tomaso.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці Томас Бруннер, партнер-керівник компанії «Агро Плюс 2006».

Процес розпочався з ретельного відбору найкращих свинячих ніжок, вироблених без антибіотиків і гормонів на свинофермі «Агро Плюс 2006», зазначив він. Потім свинину посолили морською сіллю й залишили сушитися. Прошуто преміумякості витримано понад 24 місяці, додав Томас Бруннер.

Прошуто Tomaso доступно в одній із торговельних мереж Києва у свіжому зрізі й вакуумному пакованні по 70 г.

Нагадаємо, Томас Бруннер озвучував мету продавати м’ясо не дешеве, а якісне.

Похожие публикации

Айдентика бренда: комплексний підхід
Экономика

Айдентика бренда: комплексний підхід

09.07.2025
Аншлаг на Agritechnica 2025: усі зали вже зайняті — Техніка
Экономика

Аншлаг на Agritechnica 2025: усі зали вже зайняті — Техніка

09.07.2025
Контроль споживання води сигналить про рівномірність розселення курчат у пташнику — Економіка
Экономика

Контроль споживання води сигналить про рівномірність розселення курчат у пташнику — Економіка

08.07.2025
Осінь для свинарів розпочнеться Міжнародним форумом «Pigs Farming Industry» — Економіка
Экономика

Осінь для свинарів розпочнеться Міжнародним форумом «Pigs Farming Industry» — Економіка

08.07.2025
Please login to join discussion
Відділ реклами: sip.redactor@gmail.com

© 2021-2004 Новини Запоріжжя
Незалежна спілка молодих журналістів Запоріжжя.
прп. Соборний, 158, Запоріжжя, Запорізька область, Украина, 69000

  • Главная
  • ЗАПОРОЖЬЕ
  • Область
    • Новости Бердянска
    • Новости Мелитополя
    • Новости Энергодара
    • Новости Пологи
  • Политика
  • Экономика
  • Криминал
  • Спорт
    • Биатлон
    • Киберспорт
    • Новости бокса
    • Новости футбола
    • Тенис
    • Формула 1
    • Шахмати
  • КУЛЬТУРА
    • Поздравления
      • Календарные праздники
      • Поздравления с Днем рождения
      • Поздравления с годовщиной свадьбы
      • Поздравления на свадьбу
      • Поздравления с юбилеем
      • Церковные праздники
    • Обрядовые песни
    • Тости
  • Карта Запорожья
  • Погода

© 2021-2004 Новини Запоріжжя
Незалежна спілка молодих журналістів Запоріжжя.
прп. Соборний, 158, Запоріжжя, Запорізька область, Украина, 69000