Среда, 9 июля, 2025
Новости Запорожья
  • Главная
  • ЗАПОРОЖЬЕ
  • Область
    • Новости Бердянска
    • Новости Мелитополя
    • Новости Энергодара
    • Новости Пологи
  • Политика
  • Экономика
  • Криминал
  • Спорт
    • Биатлон
    • Киберспорт
    • Новости бокса
    • Новости футбола
    • Тенис
    • Формула 1
    • Шахмати
  • КУЛЬТУРА
    • Поздравления
      • Календарные праздники
      • Поздравления с Днем рождения
      • Поздравления с годовщиной свадьбы
      • Поздравления на свадьбу
      • Поздравления с юбилеем
      • Церковные праздники
    • Обрядовые песни
    • Тости
  • Карта Запорожья
  • Погода
  • Главная
  • ЗАПОРОЖЬЕ
  • Область
    • Новости Бердянска
    • Новости Мелитополя
    • Новости Энергодара
    • Новости Пологи
  • Политика
  • Экономика
  • Криминал
  • Спорт
    • Биатлон
    • Киберспорт
    • Новости бокса
    • Новости футбола
    • Тенис
    • Формула 1
    • Шахмати
  • КУЛЬТУРА
    • Поздравления
      • Календарные праздники
      • Поздравления с Днем рождения
      • Поздравления с годовщиной свадьбы
      • Поздравления на свадьбу
      • Поздравления с юбилеем
      • Церковные праздники
    • Обрядовые песни
    • Тости
  • Карта Запорожья
  • Погода
Нет результатов
Показать все
Новости Запорожья

Оптимальний уміст сечовини в молоці корови ‒ 0,15-0,3 г/л — Економіка

в рубрике Экономика

Оптимальний уміст сечовини в молоці корови ‒ 0,15-0,3 г/л

Сечовина в молоці корови ‒ показник забезпеченості мікроорганізмів рубця азотом, джерелом якого є сирий протеїн, що розщеплюється в рубці. Оптимальний уміст сечовини в молоці ‒ 0,15-0,3 г/л.

Про це пише журнал The Ukrainian Farmer.

Уміст сечовини в молоці нижчий за 0,15 г/л свідчить про суттєвий дефіцит азоту в рубці, що обмежує активність його мікроорганізмів, унаслідок чого знижується споживання кормів і молочна продуктивність.

Якщо ж у молоці сечовини понад 0,3 г/л, це вказує на надлишок азоту в рубці, отже, надлишок сирого протеїну, що розщеплюється там.

Кількість сечовини в молоці відбиває показник балансу азоту в рубці (БАР), який використовують для складання раціону. Значення БАР 0-10 г відповідає вмісту сечовини в молоці на рівні 0,2-0,25 г/л.

Нагадаємо, виявлення змін у якості складу молока може допомогти в ранній діагностиці проблем зі здоров’ям корів.

Похожие публикации

Айдентика бренда: комплексний підхід
Экономика

Айдентика бренда: комплексний підхід

09.07.2025
Аншлаг на Agritechnica 2025: усі зали вже зайняті — Техніка
Экономика

Аншлаг на Agritechnica 2025: усі зали вже зайняті — Техніка

09.07.2025
Контроль споживання води сигналить про рівномірність розселення курчат у пташнику — Економіка
Экономика

Контроль споживання води сигналить про рівномірність розселення курчат у пташнику — Економіка

08.07.2025
Осінь для свинарів розпочнеться Міжнародним форумом «Pigs Farming Industry» — Економіка
Экономика

Осінь для свинарів розпочнеться Міжнародним форумом «Pigs Farming Industry» — Економіка

08.07.2025
Please login to join discussion
Відділ реклами: sip.redactor@gmail.com

© 2021-2004 Новини Запоріжжя
Незалежна спілка молодих журналістів Запоріжжя.
прп. Соборний, 158, Запоріжжя, Запорізька область, Украина, 69000

  • Главная
  • ЗАПОРОЖЬЕ
  • Область
    • Новости Бердянска
    • Новости Мелитополя
    • Новости Энергодара
    • Новости Пологи
  • Политика
  • Экономика
  • Криминал
  • Спорт
    • Биатлон
    • Киберспорт
    • Новости бокса
    • Новости футбола
    • Тенис
    • Формула 1
    • Шахмати
  • КУЛЬТУРА
    • Поздравления
      • Календарные праздники
      • Поздравления с Днем рождения
      • Поздравления с годовщиной свадьбы
      • Поздравления на свадьбу
      • Поздравления с юбилеем
      • Церковные праздники
    • Обрядовые песни
    • Тости
  • Карта Запорожья
  • Погода

© 2021-2004 Новини Запоріжжя
Незалежна спілка молодих журналістів Запоріжжя.
прп. Соборний, 158, Запоріжжя, Запорізька область, Украина, 69000