Ічнянський завод сухого молока та масла (Чернігівська область) додав кілька нових сирів із молока А2 до свого асортименту.
Про це повідомили на підприємстві.
Зокрема, це сири:
‒ Адигейський ‒ помірної калорійності й жирності, з високим умістом кальцію, вітамінів мінералів і низьким ‒ солі;
‒ Прімо Сале ‒ свіжий, м’який малосолоний сир із яскраво вираженим молочним смаком. Він зварений із мікробіальним (рослинним) ферментом і підходить для вегетаріанців;
‒ Лабне ‒ традиційний у країнах Близького Сходу крем-сир із йогурту. Має ніжний, кремовий смак і неперевершену текстуру. Ічнянський завод виробляє два види цього сиру: класичний, а також із базиліком, томатами та часником.
Нагадаємо, молоко А2 потребують люди, чутливі до молочного білка казеїну. Виробництво молока А2 – вигідний бізнес для фермерів і переробників.